duminică, 30 ianuarie 2011

Cei mai ciudati oameni de pe planeta

Mai jos o să vă arăt cei mai ciudaţi oameni de pe planetă.

Femeia cu cele mai multe piercinguri. Aspectul braziliencei Elaine Davidson îi lasă pe oamenii fără cuvinte. Această femeie are pe corp nu mai puţin de 6.005 de piercinguri. Bijuteriile agăţate de trupul Elainei cântăresc 3 kilograme.

Omul-şopârlă, Eric Sprague, un american de 38 de ani, şochează lumea cu aspectul său... de reptilă. El a îndurat un adevărat chin timp de 700 de ore câte au fost necesare pentru acoperirea pielii cu tatuaje şi pentru introducerea unor implanturi care să-l ajute să capete aspect de şopârlă. Eric şi-a secţionat şi limba pentru a semăna cât mai mult cu reptilele.

Cea mai tatuată femeie. Julia Gnuse, din SUA, denumită şi “Illustrated Lady”, a intrat, recent, în Cartea Recordurilor drept cea mai tatuată femeie din lume. Pentru a realiza o asemenea operă de artă, Julia, în vârstă de 55 de ani, a avut şedinţe de tatuaj de două ori pe săptămână, timp de şapte ani la rând. Ea are desene permanente pe 95% din suprafaţa corpului.

Cel mai tatuat om din lume. Australianul Lucky Diamond Rich şi-a petrecut peste 1.000 de ore în saloanele de tatuaj, unde peste 100 de artişti i-au acoperit complet pielea cu desenele permanente. De altfel, el a intrat, în urmă cu câţiva ani, în Cartea Recordurilor, nefiind detronat până în prezent. Are tatuate până şi gingiile, pielea dintre degete, precum şi interiorul pleoapelor.








2 comentarii: