miercuri, 12 mai 2010

Săraca Românie...

Cred că toată lumea a auzit de scădere salarilor, pensilor şi aşa mai departe. Dacă Romămia continuă tot aşa o să ajungem să nu mai primim nimic de la stat. În acest moment România nu se dezvoltă, până când o să inceapă să se dezvolte o să dureze mult timp, dar cred că acest lucru se va întâmpla doar atunci cănd se v-a schimba toată conducerea ţării. Cum am zis şi mai sus, până nu o să se schimbe toată conducerea ţării să nu vă aşteptaţi la salarii mărite, alocaţii sau pensi.

3 comentarii:

  1. asta gasesc pe toate blogurile bai baiatule, voi habar nu aveti ce sa scrieti mai mult pe blogurile voastre. toti sunteti moralisti, toti sunteti specialisti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    In urma unor analize am decis sa renuntam la parteneriatul nostru cu dumneavoastra. Am eliminat link-ul dvs. din blogroll.

    O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Faza cu taiatul salariilor si saracia nu ne-a lovit numai pe noi ci si pe greci, englezi, italieni, portughezi, francezi, etc.

    Peste tot e mai greu - insa daca ai un salariu de 1200 eur si-ti taie 200 - tot traiesti, in schimb daca ai un salar de 200 eur si-ti taie 50 euro, atunci chiar e tragic.

    RăspundețiȘtergere